Posted on: January 25, 2023 Posted by: zsyqh Comments: 0

po letech rad a několik různých konceptů sedadla potvrdilo, že vytvoří nový SUV na základě stejné platformy MQB jako úspěšný Leon.
Vzhledem k tomu, že se crossovers a 4×4 stávají ještě mnohem populárnějším sedadlem, chtějí se připojit k úspěchu večírku a odpovídat prodejnímu úspěchu Škoda s Yeti. Vzhledem k tomu, že v roce 2016 dorazí do showroomů s řadou čtyřválcových benzínových a dieselových motorů, nový SUV se již vyvíjí v zařízení pro výzkum a vývoj značky dolů ve Španělsku Martorell.
Reklama – Krátký článek pokračuje níže

Auto Express se v loňském roce zúčastnil náhledu na náhled, kde jsme viděli model prvního designu nového SUV – který je podobný velikosti jako Nissan Qashqai – a styl byl inspirován sportovním líhni Leon Fr.
Abychom mu dali tvrdší postoj, představoval model lichotivější oblouky kol, stříbrný střešní kolejnice a plastové obklady těla a komplikované LED světlomety podobné Leonu. V současné době se po prvním konceptu stále nazývá „Tribu“, ale zdroj společnosti nám řekl, že produkční auto by získalo zcela nové jméno.
SUV sedadla: „Velký tlak na značku“
Viceprezident pro výzkum a vývoj Matthias Raab nám řekl, že SUV „bude velkým tlakem na značku“ směrem k zachování ziskovosti a že součástí plánu se zaměřuje spíše na základní objemové segmenty než na vývoj příliš četných specializovaných modelů.
Raab nám také řekl, že tento nový model byl „konečný pilíř značky sedadla“ a měl by na prvním místě a manuálním i automobilovém převodovkách, stejně jako ostatní modely na lehké platformě MQB.
Koncepční verzi jsme mohli vidět již příští rok v Ženevě, přičemž produkce se odhalí, že se pravděpodobně objeví na Frankfurtské show v roce 2015-ale mluvčí značky zůstalo pevně připevněno o přesné datum spuštění vozu.

Uncategorized

Leave a Comment